- in een flesje - is een fotografie duo dat de focus legt op een persoonlijke benadering van jouw moment. Om een bijzondere dag, zoals een bruiloft of je pasgeboren kind, vast te leggen doen wij ons best om jou zo goed mogelijk te leren kennen. Dit maakt voor ons het resultaat eigen en uniek. 

Aukje Simone van Rossum

Aukje Simone van Rossum is een jonge Rotterdamse fotograaf die zich laat inspireren door de mensen voor haar lens. Voordat er een enkele foto genomen is zit er voor haar al een gevoel in, voor de persoon, de familie of het echtpaar. 

" Om zo natuurlijk, zo echt en zo puur mogelijk op de foto te staan moet er een connectie zijn met de fotograaf, dit is waar ik veel energie in steek. Mijn doel is om de mensen voor mijn lens te leren kennen en ze te begrijpen, pas dan kan ik in mijn ogen aan hun wensen voldoen."

Studie:

Lifestyle&Design - Willem de Kooning Academie

Publicaties:

Rotterdamse kunst kalender 2015
Rotterdamse kunst kalender 2014
Vice.nl

"Wij vangen jouw moment en stoppen het in een flesje. Zodat je het voor altijd kan koesteren."

- in een flesje is onderdeel van Studio Ketchup -

Lenne van Oijen

Lenne is een Rotterdamse ontwerper/fotograaf en heeft al van jongs af aan een fascinatie voor herinneringen. Wanneer zij achter de camera staat, wil ze een verhaal grijpen in haar foto’s en toekomstige ­herinneringen vastleggen. Ze wil mensen leren kennen via haar camera en er zo voor zorgen dat zij persoonlijke momenten vast kan leggen. Iets moois om vast te houden, en nooit meer te vergeten.

“Foto’s zijn de plaatjes die de tastbare herinnering vormen van een gebeurtenis en dat ene moment en het gevoel kunnen terughalen. Als fotografe probeer ik daarom zo dichtbij mogelijk te komen en de meest waardevolle momenten vast te leggen.”

Studie: 

Lifestyle&Design - Willem de Kooning Academie